Leden van 27 jaar en ouder mogen (onder voorwaarden) weer buiten trainen!

Nadat alle leden tot 27 jaar alweer enige tijd buiten mogen trainen, mogen leden van 27 jaar en ouder dit sinds kort ook weer! Voor hen gelden echter wel een paar restricties, namelijk: maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Dit vraagt uiteraard wat creativiteit van zowel de trainers als leden, maar wij zijn blij dat ook deze leeftijdscategorie weer kan sporten bij SSV!

Wel vragen wij de 27-plussers expliciet om deze restricties op te volgen. Bij een eventuele overtreding is er namelijk een boete mogelijk voor zowel de individuele persoon (ca €90,-) als de vereniging (ca €4.000,-) en daar zit niemand op te wachten. Wij willen via deze weg benadrukken dat wij als SSV zijnde alles in het werk hebben gesteld om trainingen te faciliteren binnen de geldende Corona-voorschriften. Wij hopen dan ook op ieders begrip en medewerking in deze.

Eventuele boetes welke het gevolg zijn van overtreding van de voorschriften zijn voor eigen rekening. Ook een mogelijke boete voor de vereniging als gevolg van overtreding van de regels zal worden verhaald op de betreffende overtreders. Nogmaals; hier zit niemand op te wachten.