Blessuretijd

Fysio in de Praktijk: Blessuretijd
Voor handballers en (zaal-)voetballers is fysio een onmisbaar onderdeel om in topconditie te blijven of weer te komen. Daarom heeft Fysio in de Praktijk ‘Blessuretijd’ geïntroduceerd. Op donderdagavond van 19:00 tot 19:30 uur in de eerste en derde week van de maand is er een inloopspreekuur speciaal voor SSV spelers. De Praktijk vind je op het SSV terrein bij de ingang naar de kleedkamers, direct de eerste deur rechts. Spelers kunnen dus zo doorlopen met hun blessures voor korte behandelingen en vragen.

Vrijwilligers en supporters
Vrijwilligers en supporters lopen natuurlijk ook wel eens een blessure op. Heb je een klacht of heb je twijfels na het bezoek aan een andere fysio? Laten we dan eens afspreken om te kijken of ik je kan helpen. Maak een afspraak via de website, bel of spreek me aan op het SSV terrein. Ook kun je de Praktijk aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard gewoon eens binnenlopen.

De Praktijk 
Fysio in de Praktijk is onderdeel van de Praktijk. De Praktijk is geen fysiotherapiepraktijk, sportschool of voedingscentrum; het is alles in één. Wij geloven namelijk dat fysiotherapie, fitness en voeding bij elkaar horen. Sámen houden ze mensen in beweging. Wil je op gewicht komen, je revalidatie traject voorzetten of je conditie verbeteren? Wij halen alles uit de kast om jouw persoonlijke doel te bereiken. 

Sportieve groet, Roeland

Contactgegevens
De Praktijk
Van Loonstraat 1a 
1701 EN, Heerhugowaard 
072 5345525
06 4099 9625
hallo@welkomindepraktijk.nl
welkomindepraktijk.nl