Aanmeldformulier handbal

  Word lid van SSV!

  Wil jij handbal-lid worden bij SSV? Vul dan onderstaand formulier in.
  Zodra jouw aanmelding is verwerkt, ontvang je een bevestiging van ons.

  Je gegevens

  Geslacht


  Adres

  Contact (bij minderjarigen graag contactgegevens van ouder(s)/verzorger(s))  Pasfoto t.b.v. digitale spelerskaart

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je nog lid van een vereniging die is aangesloten bij het NHV?

  Als u op dit moment lid bent van een andere vereniging dan kunt u alleen in de periode van 16 juni tot en met 15 augustus én in de periode van 15 december tot en met 31 december van het lopende jaar worden overgeschreven naar SSV. Vul daarvoor hieronder de relatiecode in bij de vereniging waar u op dit moment lid bent. Er zijn slechts enkele redenen op grond waarvan de NHV buiten deze periodes overschrijving verleent (zoals verhuizing waardoor handballen bij uw huidige vereniging niet meer tot de mogelijkheden behoort).

  Vul indien bekend onderstaande gegevens in:


  Kantinedienst zaterdag / zondag
  Wij verwachten van onze leden en de ouder(s)/verzorger(s) van jeugdleden dat zij een aantal keer per jaar kantinedienst draaien.

  • Leden tot 16 jaar: de ouder(s) / verzorger(s) worden ingedeeld in de zaterdag kantinedienst

  • Leden vanaf 16 jaar (die in het lopende seizoen 16 jaar worden): de leden zelf worden ingedeeld in de zondag kantinedienst

  Aan het begin van het seizoen wordt een overzicht rondgestuurd zodat een ieder weet op welke dagen men is ingedeeld. Bij verhindering verzoeken wij u zelf vervanging te regelen en dit door te geven aan een van de coördinator van de kantinediensten.

  Overige vrijwilligerstaken
  SSV is geen commerciële aanbieder van sport en daarom afhankelijk van vrijwilligers. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die voor of achter de schermen hun steentje willen bijdragen aan onze vereniging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan scheidsrechters, beheer van de website / social media, schoonmaken van de kantine, trainers, etc.

  Opmerkingen
  Heeft u voorkeuren voor het team waar u graag in zou willen spelen of iets anders dat u aan de ledenadministratie van SSV wilt meegeven? Geef dat hieronder aan.

  Lidmaatschap & contributie
  Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan enkel schriftelijk worden opgezegd voor 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar handbal@ssvstompetoren.nl. De contributie wordt met behulp van ClubCollect geïnd. ClubCollect stuurt u jaarlijks een bericht. Via dit bericht kan er een keuze gemaakt worden om in termijnen (tegen een geringe vergoeding) te betalen of in één keer via iDeal. Het bericht zal normaliter in oktober van elk seizoen aan de leden worden verzonden. Bij beëindiging van het lidmaatschap gedurende het seizoen is de gehele contributie verschuldigd.

  Privacyverklaring
  Lees de privacyverklaring van SSV goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaring staat hoe SSV om gaat met persoonsgegevens. https://www.ssvstompetoren.nl/algemeen/algemene-verordening-gegevensbescherming-avg